Voor Wat Voor Bank Kies Jij?

Voor Wat Voor Bank Kies Jij?

Een bank is één van de belangrijkste meubels in je woonkamer. Daardoor is ontzettend belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Ga je voor een stoffen of leren bank? Ga je voor de moderne look of toch meer voor industriële meubels? Een bank moet passen bij de rest van het interieur. Ik wil je graag op weg helpen met een aantal concrete voorbeelden.

readme

WOOOD

Woood is een merk dat werkt met strakke en eenvoudige meubels. Kies je voor een bank van Woood, dan kan je bijna nooit de mist ingaan. De Bjork en Bean banken van Woood zijn gemaakt van stof en hebben beiden optioneel een bijpassende hocker. De Bjork is een 3-zitsbank op houten poten. De Bean is een 4-zitsbank zonder échte poten.

 

HK Living

Ga je voor een meer stoere en frisse look, dan is een bank van HK Living misschien wat voor jou. De Canvas bank van HK Living is een 3.5-zitsbank en is onder andere verkrijgbaar in legergroen, khaki bruin en asgrijs. Hij is vrij gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen omdat hij beschikbaar is in verschillende kleuren. HK Living heeft verschillende kussentjes waarmee je de bank naar eigen smaak kunt aankleden. Zo kun je blijven combineren.

buy it

Chesterfield

De populaire banken van Chesterfield kent iedereen wel. Het is een bank met een eigen karkater. Ga je voor een Chesterfield? Dan heb je meteen de eyecatcher van de ruimte te pakken. Naast het stoere uiterlijk van de bank, zit hij ook nog eens heerlijk. De bank past niet bij ieder interieur, maar door creatief te zijn met kussens of een plaid kan je hem toch een beetje aanpassen aan jouw interieur.

 

Eleonora

De Lucas bank van het merk Eleonora heeft een stoere uitstraling door het materiaal dat gebruikt is. Deze 3-zitsbank is gemaakt van vintage leder en staat op metalen poten. De bank is onder andere verkrijgbaar in het bruin en antraciet.

Post your comment