Veilig thuis

Veilig thuis

Je eigen huis, een plek van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Het is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en die als thuis voelt. Waar je ongegeneerd in je lingerie door de kamer kunt dansen of met een borstel in je hand kunt playbacken op de foute hits van vroeger. Een huis is natuurlijk niet meer dan een aantal muren met een dak erop, maar een thuis is ingericht naar je eigen smaak. Een bank met heerlijke kussens of misschien wel een klassieke schommelstoel. Het zijn de spullen die in je huis staan die het persoonlijk en zo vertrouwd maken.

Leefomgeving

Een robuuste eettafel, romantische stoeltjes of juist strakke meubelen. Iedereen heeft zijn eigen stijl. Wat we wel allemaal gemeen hebben, is dat je het liefst zo lang mogelijk in deze veilige omgeving wilt blijven wonen. Ook als je zorg nodig hebt of ziek bent. Het is voor niemand een pretje om gedwongen uit huis geplaatst te worden. Maar soms lijkt het alsof er geen andere oplossing meer is. ZuidZorg denkt hier anders over. Zij doen er alles aan zodat jij zo lang mogelijk in je vertrouwde huis kunt blijven wonen. Door de jaren heen heb je veel spullen verzameld en die wil je niet zonder pardon achter moeten laten. Een goed initiatief dus!

Aanpassingen

Mocht je er nog niet klaar voor zijn om je huis te verlaten, maar kun jij niet meer zelf het huishouden doen? Professionele hulp is dan de oplossing. Zij doen het huishouden en halen boodschappen. Het kan zijn dat er wel een aantal aanpassingen nodig zijn in je huis. Een traplift, een wc steun en een douchestoel bijvoorbeeld. Ben je bang dat dit jouw mooie ingerichte huisje misstaat? Geen zorgen, ook deze aanpassingen zijn op te pimpen en mooi te maken get more. Vraag aan je familie en vrienden of ze je daar bij kunnen helpen. Aanpassingen zonder dat je persoonlijke stijl verloren gaat. Op die manier kun je nog lang plezier hebben van je eigen veilige huisje.

Post your comment