Vakantietrends

Vakantietrends

Trends zie je overal, zo ook in de vakantiewereld, gingen we jarenlang vooral met cheap nfl jerseys zijn allen naar de camping in Frankrijk, en masse in de file op zwarte zaterdag en op de route de soleil. Naar dat ene hotel of die camping waar wholesale mlb jerseys we al jaren heen gaan. Of wat dacht je van de all-inclusive resorts. Tegenwoordig is het wel anders. Hieronder worden een paar trends omschreven.

Glamping en back to nature

Glamping is een woord dat we sinds een tijdje steeds vaker horen, het is een samenvoeging van ‘glamorous camping’. Kamperen in luxe tenten, stacaravans of huisjes, wel de lol van een camping en toch de luxe van thuis. Een bed met lattenbodem, een bad of douche het kan allemaal. Ideaal als je gek bent op luxe en toch wilt kamperen. Nog een 28. trend die we vaak zien is back to nature, eigenlijk het totaal omgekeerde van Glamping. Kamperen midden in de natuur en slapen in een klein tentje.

Onbekende steden ontdekken

London, Barcelona, Milaan iedereen kent deze steden wel GoodZone maar wat dacht je van Metz cheap jerseys en Vilnius? Steeds vaker bezoeken we onbekende steden binnen Europa. Metz, je komt erlangs als je naar Zuid-Frankrijk en Spanje rijdt maar waarschijnlijk ben je er nog nooit geweest en dat is jammer. Het is een bijzondere stad die is am gebouwd op verschillende eilandjes in de Moezel.
Maak een nachtwandeling, in de stad staan namelijk 13.000 projectoren die prachtige lichtshows weggegeven. Sinds een aantal jaren heeft Metz ook zijn eigen Centre Pompidou.
Vilnius ligt in Litouwen en was in 2009 een van de twee culturele hoofdsteden van Europa, dat cheap jerseys zegt al genoeg over de stad. Het is daarnaast ook nog eens een redelijk goedkope stad. Wat wil je nog meer?

Like a local

Slapen bij een local of in het huis van een lokale bewoner is de beste manier om een plek te leren kennen. Couchsurfing is de laatste jaren steeds meer in opkomst en zoals de naam al doet vermoeden slaap je dus bij een local in huis. Wil je toch wat meer privacy dan is het mogelijk om via AirBnB een huis te huren van een lokale bewoner. Zo kun je op hele bijzondere plaatsen slapen als kastelen, villas en mini appartementen. Daarnaast is build huizenruil natuurlijk ook nog een leuke optie.movie Going in Style 2017

Bron foto: www.travelettes.net/

Post your comment