Tips bij de aankoop van een iPhone 11 hoesje

Tips bij de aankoop van een iPhone 11 hoesje

Ben jij al in het bezit van het nieuwste model iPhone? We hebben het over de iPhone 11, die in Nederland verkrijgbaar is sinds eind september 2019. En voor een nieuwe telefoon heb je natuurlijk ook een nieuw hoesje nodig! We vertellen je in deze blog alles over het formaat van de iPhone 11 en geven je tips voor de aankoop van een hoesje.

Formaat iPhone 11

De iPhone 11 is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, groen, geel, paars, rood en wit. De telefoon heeft een hoogte van 150,9 mm, een breedte van 75,7 mm en een diepte van 8,3 mm. Afgerond heb je dus een formaat van 151 x 76 x 8 mm. Het beeldscherm zelf is 6,1 inch groot.

Soorten iPhone 11 hoesjes

Zelfs voor de nieuwste iPhone is er volop keuze op het gebied van hoesjes. We helpen je met onze handige tips voor iPhone 11 hoesjes:

  • Type hoesje: kies je voor een book case, back case of extreme case? Een book case bedekt je hele telefoon als een ‘boekje’ wat je open kan doen. Zo is de voorkant, achterkant en de zijkant beschermd. Een back case zorgt alleen voor bescherming van de achterkant van de telefoon. Tot slot is er nog de extreme case, die je iPhone 11 optimaal beschermd in alle mogelijke situaties.
  • Kleur en print: met een hoesje zorg je voor een totaal ander uiterlijk van de telefoon. Kies je bijvoorbeeld voor een leuke tropische print? Of ga je liever voor simpel zwart? Voor alle wensen is er wel een hoesje beschikbaar.
  • Functionaliteiten: telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar met verschillende functionaliteiten. Wil je er bijvoorbeeld een hoesje met magneetsluiting? Extra ruimte voor pasjes? Of een soort met een venster?
  • Materiaal: kies je voor een iPhone 11 hoesje van kunststof (zacht of hard) of ga je voor een hoesje van kunstleer of echt leer?
  • Prijs: hoesjes voor de iPhone 11 zijn leverbaar in een prijsklasse van 11 tot 32 euro. Zo betaal je voor een extreme case of een portemonnee hoesje in verhouding wat meer, dan voor een simpele back case. Aan jou de keus!
  • Hoesje kopen: het eenvoudigste is om online een iPhone 11 hoesje te kopen. Zo heb je een hoesje de volgende dag al in huis, zodat jouw iPhone vanaf dat moment goed beschermt is. Zeker bij een nieuwe telefoon wil je geen krassen of een verbrijzeld scherm.

Post your comment