Grijs: de trendkleur voor herfst & winter

Grijs: de trendkleur voor herfst & winter

Je hoeft het boek ‘50 tinten grijs’ niet gelezen te hebben om van grijs te houden. In de mode en in woontrends zien we ook veel grijs terugkomen. Van muisgrijs tot donker antraciet (al dan niet met een glittertje) en alle tinten die er tussen zitten zien we terug in heel veel woonaccessoires. En ook nog eens voor alle kamers.

Grijs in de badkamer
Grijs is een heel chique kleur en gaat perfect samen met blauw en wit. Daarom is het zo een fijne kleur in de badkamer. Kies voor het komende seizoen eens voor grijze badkameraccessoires, zoals donkergrijze handdoeken en een gemêleerd grijs douchegordijn click here for more. Je kunt de handdoeken ook in meerdere tinten grijs kiezen voor een extra mooi effect. Neem dan voor de grootste handdoek de donkerste kleur grijs en voor een washandje de lichtste kleur grijs.

Grijs in de woonkamer
De kleur grijs – welke tint dan ook – past vaak goed bij de andere kleuren in je interieur. Grijs hoeft zeker niet saai te zijn, want vormt ook de perfecte basis voor je interieur. Zo komen gekleurde kussens beter uit op een grijze bank en zal ook een grijze muur je schilderijen of foto’s nog beter laten uitkomen. Laat het grijs vervolgens in wat andere woonaccessoires terugkomen, zodat je van de kamer een geheel maakt. Kies bijvoorbeeld voor grijze vaasjes, een dienblad met grijze kaarsen en een tafelloper in een mooie tint grijs.

Grijs in de slaapkamer
Breng ook eens wat grijs aan in de slaapkamer. Veel woonmerken hebben ook dekbedovertrekken met chique grijze prints opgenomen in het assortiment. Combineer zo een print ook met effen kussentjes in grijs of juist mysterieus paars of vrolijk turquoise voor een beetje meer kleur in de slaapkamer. Door ook hier wat meer accessoires in de kleur grijs in de kamer te plaatsen maak je er een mooi geheel van. Denk hier ook eens aan een vaasje, mooie grijze schemerlamp of een dromenvanger.

Post your comment