Bijzondere lampen

Bijzondere lampen

Een lamp is een blikvanger in je interieur. Als deze lamp dan ook nog mooi licht geeft en perfect past bij de rest van de inrichting, dan heb je het als eigenaar goed gedaan. Lampen, ze lijken zo onbelangrijk, maar ze kunnen je inrichting maken of breken. Lampen zijn in verschillende modellen en stijlen te koop en variëren enorm in prijs. Zo zijn er voordelige plafondlampjes voor in het toilet, tafellampen voor op je bureau en enorme kroonluchters voor in de woonkamer.

Heel modern
Philips Living Colors is een lamp met LED-technologie. Dit type verlichting bevat 16 miljoen kleuren en werkt met behulp van een afstandsbediening. Houd je van modern en heb je een gladde lichte wand in de woon- of slaapkamer, dan creëer je met de Living Colors lamp een bijzonder effect. Richt de lamp op de wand en speel met de kleuren en de lichtintensiteit totdat je de gewenste kleur en sfeer gevonden hebt. Kun je niet kiezen, dan is het mogelijk om favoriete instellingen op te slaan.

35160-Living-color-2-blank-ohne-gruen

Graypants
Designers van dit bijzondere merk ontwerpen lampen die worden gemaakt van gerecycled karton. Het karton wordt met behulp van een laser in ringen gesneden waarna de lamp wordt samengesteld. Door de verschillende lagen en kleuren karton ontstaat een unieke lamp met een geheel eigen karakter. In de collectie van Graypants vind je hanglampen en vloerlampen. De lampen van dit prachtige merk zijn heel bijzonder en stijlvol, maar daar is de prijs dan ook naar.

cutout_MOON_14f

Post your comment