Wat een beestenboel

Wat een beestenboel

De trend voor je woning voor deze winter (en zelfs al de komende lente) is het gebruik van woonaccessoires met dieren erop. Van pluizige konijntjes tot grappige hondjes en van het nobele edelhert tot de mysterieuze wolf. Denk hierbij WordPress aan kussentjes, theedoeken, keukenschorten, schilderijen en muurstickers waarmee je je woonkamer of slaapkamer kunt aankleden. Geef iedere kamer zijn eigen, dierlijke uitstraling.

Beestenbende in de slaapkamer
Laat je dierlijke instincten eens de vrije loop en kies ervoor om je slaapkamer te versieren met herten, uilen, wolven en andere bosdieren. Bijvoorbeeld door middel van een dekbedovertrek of mooie kussens voor op het bed. Aangezien er binnen de accessoires veel is om uit te kiezen is het extra leuk om voor nachtdieren te gaan als je de slaapkamer met dierenafbeeldingen wilt versieren. Uilen en wolven, inclusief een volle maan, vormen de perfecte afbeeldingen voor de slaapkamer. Hou je meer van het knusse blokhut gevoel? Combineer dan accessoires met edelherten erop met veel mosgroen en donkerbruin.

Kippenhok in de keuken
Ook voor de keuken zijn er diverse woonaccessoires verkrijgbaar met huisdieren erop. Zo zijn er schorten, theedoeken en theemutsen verkrijgbaar met lieve konijntjes, schattige hondjes en eigenwijze katjes erop. Heb je een landelijke keuken? Kies dan eens voor keukenaccessoires met kippen, varkentjes en San zwijnen erop om de sfeer van de landelijke keuken te versterken. Konijnen en een trouwe hond zijn natuurlijk ook welkom in een landelijke uitstraling.

Knuffelen met konijntjes
De woonkamer kun je natuurlijk zo inrichten als je zelf wilt. Kies eens voor knuffelige konijntjes op diverse kussentjes voor op de bank. Hou je van een winters tafereel dan zijn er fleecedekens en kussentjes met poolvosjes en ijsberen te vinden. Ook in de woonaccessoires voor de woonkamer zie je overigens vaak het edelhert voorbij komen. Bijvoorbeeld in de vorm van een kandelaar, spaarpot, wanddecoratie en natuurlijk kussens.

Tip: harmonie
Wanneer je met verschillende dierenaccessoires werkt is het verstandig om per kamer één lijn uit te kiezen. Zo zorg je ervoor dat je beestenboel geen beestenbende wordt en er altijd harmonie is binnen de verschillende vertrekken.

Post your comment