Posters als kunst

Posters als kunst

Vind je het leuk om mooie kunstwerken op te hangen aan de muur, maar zie je het niet zo zitten om echte schilderijen te kopen? De reden voor dat laatste kan simpel zijn. Kunst is erg kostbaar en je vervangt het niet zomaar voor iets nieuws. Wil je vaak kunnen wisselen van kunst dan zijn mooie posters een goede optie.

Posters van kunstwerken
Je kunt natuurlijk als liefhebber van kunst echte kunstwerken ophangen die zijn afgedrukt op posters. Veel beroemde kunstwerken, zoals de Zonnebloemen van Vincent van Gogh, de Geboorte van Venus van Botticelli en De Nachtwacht van Rembrandt zijn ook vereeuwigd als poster. Met een mooie bijpassende lijst erom heen hang je deze op als echte kunst aan de muur. Daar zal zeker naar gestaard worden.

Stillevens & natuur
Maar je kunt natuurlijk ook andere posters inlijsten en als kunst aan de muur hangen. Wat dacht je van een mooie zen-quote, een spannende wildlife foto of een rustgevend stilleven. Kies een poster die past bij je interieur qua stijl, sfeer en kleur, voor een harmonieus geheel. Zelfs als je poster een afbeelding van je favoriete televisieserie, film of band bevat kun je door middel van de juiste kleur en stijl de poster integreren in je interieur.

Wissellijst
Wanneer je een poster kiest als kunstwerk, kies er dan ook een mooie, bijpassende lijst bij die perfect past in je interieur. Een mooie wissellijst is overigens geen overbodige luxe, ben je de huidige poster zat of wordt het tijd voor een nieuwe look? Wissel de poster, maar niet de lijst en je hebt weer nieuwe kunst aan de muur hangen in een handomdraai.

Bewaren in een koker
De oude posters kun je het beste bewaren in een kartonnen koker. Dit neemt niet veel ruimte in en je kunt de posters netjes opgerold bewaren totdat je ze weer eens aan de muur wilt hangen.

Post your comment