Met een beperkt budget een kleine tuin opfleuren

Met een beperkt budget een kleine tuin opfleuren

Heb je niet veel te besteden, maar is het wel een wens om je tuin eens flink op te fleuren? Wel, er zijn genoeg mogelijkheden om met een beperkt budget een kleine tuin zo mooi mogelijk te maken. Zeker in de zomermaanden ben je dan verzekerd van een gezellige en vrolijke tuin waar je volop kunt genieten. Dat belooft een fantastische zomer te worden!

Goedkoop tuinmeubelen kopen
Tuinmeubelen zijn over het algemeen erg duur. Ga daarom eens langs bij de Kringloopwinkel of kijk op marktplaats.nl. Hier kun je vaak tegen zeer scherpe prijzen tuinmeubelen aanschaffen. Uiteraard geldt dat ook voor de accessoires om je tuin wat op te vrolijken. Misschien kom je zomaar een goedkoop bistrosetje of houten tuinbank tegen dat je buiten kunt neerzetten.

Bloembollen, bloemen en planten
Een tuin is natuurlijk niets zonder mooie bloemen. Bloembollen zijn vaak heel goedkoop en kun je bij het tuincentrum of de supermarkt halen. Tegenwoordig hebben bouwmarkten zoals Praxis, Gamma en Karwei ook diverse bloemen en planten in de aanbieding. Voor slechts enkele euro’s heb je zo schitterende bloeiende planten en bloemen in jouw kleine tuin.

Olielampjes en andere accessoires
Breng ook eens een bezoek aan de Xenos of Action om je tuin op te vrolijken met diverse accessoires. Bij deze winkels kun je voor zeer weinig geld leuke bloempotjes kopen voor in je tuin of op de veranda. Wellicht is een lichtsnoer met gekleurde lampjes een aanrader. Daarmee word je tuin nog kleurrijker dan deze al was.

Kortom, ook met een beperkt budget kun je er een mooie tuin van maken. Laat je daarom verrassen en inspireren en maak er een vrolijke boel van in je tuin!

Post your comment