Kersttrends 2014

Kersttrends 2014

De Kerstdagen staan voor de deur. Heb jij nog geen tijd gehad (of inspiratie) voor het versieren van je huis? Dan hebben wij wat leuke trends voor je. Want ook kerstdecoratie is aan trends onderhevig. Natuurlijk is klassiek zilver of vrolijk rood met groen gewoon mogelijk, maar als je eens wat anders wilt, dan zijn onderstaande inspiratietips wellicht iets voor 「住宅賃貸フェア」ご来場御礼 jou. Er zijn vier grote trends te onderscheiden.

Silent Dignity
Aziatische invloeden gecombineerd met aanschaffen pasteltinten zoals abrikoos, lila, mint Modebeeld en lichtblauw en een vleugje wit, dat is Silent Dignity. Koud als een winterse nacht, Property maar met bijzondere zachte accenten, zoals bloemen, satijn en houtskooltekeningen. Een bijzondere combinatie voor een stijlvolle kerst met veel feng shui.

Geometric Gravity
Heb je een modern interieur met veel rechte lijnen? Dan kies je voor deze kersttrend. Geometric Gravity bevat veel rechte in lijnen, zwart-wit contrasten en geometrische vormen. Strakker kan het eigenlijk niet. Kleuren als zwart, wit, brons en blauw worden eenvoudig gecombineerd met traditioneel Giveaways! rood, groen en goud. De meest gebruikte materialen zijn geborsteld metaal (voor het industriële gevoel), glanzend kunststof en glas.

Shaded Modesty
De klassieke kerst, maar dan in een modern www.chicagobearsjerseyspop.com jasje, dat is eigenlijk hoe je Shaded Modesty kunt omschrijven. Glas, leer, flanel en zelfs jute worden moeiteloos gecombineerd met donkerpaars, flessengroen, turquoise en wit. Glanzende accenten worden niet geschuwd. De perfecte kerstversiering voor een huis landelijk interieur.

Dazzling Beauty
De naam verraad het eigenlijk al, tentes maar Dazzling Beauty laat je duizelen van de felle, intense kleuren en glitteraccenten. Ideaal voor iedereen die de klassieke kerstversiering eens wil opfleuren met gewaagde kleuren. Van gekleurde kerstballen tot bonte wijnglazen en van gezellige schitterende kaarsenhouders tot vlinders en bloemen voor in de boom: je kunt je creativiteit de vrije loop laten met deze vrolijke kersttrend.

Post your comment