Geurbeleving in huis

Geurbeleving in huis

We denken er niet vaak over na, maar de geurbeleving is heel belangrijk en beïnvloed ons dagelijks. Natuurlijk kennen cheap jerseys we allemaal de geur van vers gebakken brood en boerenkool met worst, maar zodra het om huisparfum gaat wordt het moeilijker. Ook de geuren die mondjesmaat in de supermarkt en in cheap nba jerseys de grote warenhuizen wordt verspreid is voor ons moeilijk te herkennen. Toch zijn het juist deze geuren die ons doet verleiden tot aankopen.

Huiselijkheid
In navolging van de geuren die we bij de bakker en in het warenhuis opsnuiven, zijn we bereid om dit thuis Vakantietrends te kopiëren. Wil je je huis graag verkopen en Modebeeld komen er kijkers, dan bak je een appeltaart. Haal je de kunststof kerstboom van zolder om hem in de woonkamer in elkaar te zetten en te versieren, dan spuit je er gewoon dennengeur overheen. Dit soort geuren horen blijkbaar bij huiselijkheid en geven een behaaglijk, of misschien wel geruststellend gevoel.

Roomspray
Misschien herken je het wel dat je bij iemand op bezoek gaat en de geur van hond Natulit of knaagdier overheerst de woning. De eigenaar is aan deze lucht gewend, maar voor een bezoeker kan dit flink wennen zijn. Gelukkig zijn er dan geurbestrijders die de geurmoleculen afbreken en geen extra geur achterlaten. Tegenwoordig zijn er veel mensen die geurstokjes of roomspray gebruiken. De spray heeft als voordeel dat je het alleen gebruik als het nodig is.

Trend
De nieuwste trend op het gebied van geuren in huis zijn de Scentchips. Deze ‘chips’ leg je op het bijbehorende brandertje om At ze langzaam te verwarmen zodat de geur vrij kan komen. De Scentchips zien eruit als zeepjes. Ze zijn verkrijgbaar in leuke aanschaffen vormpjes en kleuren die elk hun eigen karakteristieke geur hebben. Van heel zoet naar pepermunt, vanille of fris katoen. Het leuke van deze ‘chips’ is dat je ook zelf een geur kunt samenstellen door er source meerdere cheap jerseys tegelijk te verwarmen.

Post your comment