5 tips voor een mooie badkamerinrichting

5 tips voor een mooie badkamerinrichting

Is je badkamer aan vernieuwing toe of heb je gewoon zin het een en ander te veranderen in je badkamer? Dan zijn tips die je kunnen helpen bij de inrichting natuurlijk van harte welkom. Wij zijn voor je aan de slag gegaan en geven je graag 5 tips mee die je helpen bij het inrichten van een mooie badkamer.

1 vytorin 10 40. Kies een stijl
Weet je al een beetje welke stijl badkamer je aanspreekt? Je kunt hiervoor inspiratie opdoen door diverse bouwmarkten of een woonboulevard te bezoeken. Een badkamer is niet alleen maar een praktische ruimte, je moet je er ook prettig in voelen.

2. Praktische en waterdichte meubels
Een bezoek aan de woonboulevard is natuurlijk ook slim voor de aankoop van badkamermeubels. Ga je voor design meubels of moeten ze toch vooral praktisch van aard zijn? Of kies je liever voor een badkamermeubel dat beiden in zich heeft?

3. Badkamertegels
Wat is een badkamer zonder tegels? Ze komen voor in allerlei soorten en kwaliteiten. Keramische tegels zijn ongetwijfeld de beste aankoop. Ze zijn niet alleen waterdicht, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Het grote aanbod kleuren, maakt dat er altijd wel iets van jouw smaak tussen zit.

4. De juiste verlichting
Wat is een badkamer zonder goede verlichting? LED verlichting is niet alleen mooie verlichting, het is ook nog eens milieuvriendelijk. Vergeet ook de lampjes boven de spiegel niet. Het geeft je badkamer een verzorgde en nette uitstraling.

5. Decoratie dankzij accessoires
Een wasmand, zeeppompje, een handdoekenkast, een douchematje, het zijn zomaar wat accessoires die van je badkamer een compleet geheel maken. Accessoires waar best in geïnvesteerd mag worden omdat ze van je badkamer werkelijk iets moois maken!

Post your comment